KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. srpna, čtvrtek, svátek má: Bartoloměj


Pečený fenykl s vepřovým kolínkem

Kategorie: speciality, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pečený fenykl s vepřovým kolínkem potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 fenykly
   • 400 g vepřového kolena
   • 2 cibule
   • 2 karotky
   • 1 celer
   • 2 vejce
   • 2 stroužky česneku
   • 4 plátky toastového chleba
   • sůl
   • pepř
   • 2 bobkové listy
   • 2 kuličky nového koření
   • majoránka
   • petrželka
Recept pečený fenykl s vepřovým kolínkem připravíme takto:
Z fenyklu odřízneme spodní část, rozebereme na "lodičky", povaříme 5 minut v osolené vodě a pak zchladíme ve studené vodě. Vepřové maso uvaříme spolu s cibulí, karotkou, celerem, bobkovým listem a novým kořením a podle chuti osolíme. Měkké maso pak vyndáme, necháme vychladnout a společně s plátky toastu navlhčenými vývarem umeleme. Do směsi přidáme nastrouhaný česnek, vejce, majoránku, sůl, pepř a petrželku a řádně promícháme. Touto směsí naplníme fenyklové "lodičky", ty případně stahneme provázkem a pečeme asi 30 minut při 180°C.





pečený fenykl s vepřovým kolínkem, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!