KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 11. prosince, pondělí, svátek má: Dana


Pečené kvíčaly

Kategorie: speciality

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pečené kvíčaly potřebujeme tyto suroviny:

   • 10 kvíčal
   • sůl
   • 120 gramů másla
   • 10 zrnek jalovce
   • 200 gramů slaniny
   • 40 gramů másla
   • 80 gramů cibule
   • 5 pepřů
   • vývar
   • 4 lžíce červeného vína
Recept pečené kvíčaly připravíme takto:
Kvíčaly oškubeme, opálíme, vykucháme, vypláchneme, hlavičky a nožičky očistíme a zbavíme drápků, osolíme, do každé dáme po zrnku jalovce a trošku másla, celé je zabalíme do slaniny nakrájené na tenké plátky a obvážeme nití. Na másle osmažíme pepř a na plátky nakrájenou cibuli, na to vložíme kvíčaly, zalijeme vývarem a pečeme pod pokličkou asi čtvrt hodiny. Pak je obrátíme a necháme zčervenat i na druhé straně. Upečené kvíčaly vyndáme, šťávu zalijeme červeným vínem a případně ještě troškou vývaru, povaříme a prolisujeme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pečené kvíčaly nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Brambory pečené v bůčku   Hovězí pečené na pivě   Krevetí pečené rolky   Pečené filety z lososa   Pečené sluky   Zapečené brambory Quattro formaggi   Zapečené kotlety s olivami   Zapečené mušle Saganaki  


pečené kvíčaly, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!