KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 30. dubna, neděle, svátek má: Blahoslav


Pečená nadívaná jehněčí kýta

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pečená nadívaná jehněčí kýta potřebujeme tyto suroviny:

   • jehněčí kýta
   • 1 lžíce másla
   • 70 g slaniny
   • sůl
   • hladká mouka na zaprášení
   • na nádivku: 200 g vepřového + 200 g uzeného + 200 g telecího + 8 vajec + 40 g tuku + 8 rohlíků + petrželka + 2 lžíce sekaných kopřiv + sůl
Recept pečená nadívaná jehněčí kýta připravíme takto:
Z jehněčí kýty připravíme plát, přeložíme a uděláme z něj kapsu. Naplníme ji nádivkou a zašijeme. Zbylou nádivku upečeme ve formě (srnčí hbřet). Naplněné maso osolíme, položíme na rozehřáté máslo, opečeme ze všech stran, podlijeme a pečeme dočervena. Při pečení maso přeléváme výpekem a podléváme podle potřeby. Pak měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, zalijeme, povaříme, přecedíme, podle potřeby dosolíme a nakonec přidáme vyškvařenou na kostky nakrájenou slaninu.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pečená nadívaná jehněčí kýta nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Anglické jehněčí žebro   Bílé zelí s jehněčím masem a jablky   Burgundská vepřová kýta   Cibule zapečená s balkánským sýrem   Česneková jehněčí žebra   Česnekové jehněčí   Dančí kýta na rozmarýnu   Dančí kýta po staročesku   Egyptské jehněčí kotlety   Finská pečená štika s rýžovou nádivkou   Hamburská vepřová kýta   Holandská kýta   Hovězí kýta na okurkách   Irská jehněčí mísa   Irský jehněčí guláš   Jehněčí džuveč se zeleninou   Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou   Jehněčí hřbet plněný meduňkou   Jehněčí hřbet s citrónem a tymiánem   Jehněčí karbanátky   Jehněčí kari   Jehněčí kolínka na bylinkách   Jehněčí kolínko pečené s česnekem a rozmarýnem   Jehněčí kořínek na kmínu   Jehněčí kotletky v česnekové strouhance   Jehněčí kotletky v marinádě   Jehněčí kotlety   Jehněčí kotlety na bylinkách   Jehněčí kotlety po anglicku   Jehněčí kotlety po srbsku   Jehněčí kotlety se sýrem   Jehněčí kotlety se zeleninou   Jehněčí kotlety se žampiony   Jehněčí kousky na rajčatech s šalvějí a česnekem   Jehněčí kýta s mrkví a bramborami   Jehněčí maso na česneku   Jehněčí maso na houbách   Jehněčí maso na paprice   Jehněčí maso s fazolkami   Jehněčí maso se žampióny   Jehněčí na česneku s brambory a špenátem   Jehněčí na chmelu   Jehněčí na rozmarýnu   Jehněčí na rozmarýnu II   Jehněčí na smetaně   Jehněčí na šafránu   Jehněčí plátky buchlovské paní   Jehněčí po marocku   Jehněčí ragú se žampiony   Jehněčí roláda se špenátovou náplní  


pečená nadívaná jehněčí kýta, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!