KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. října, úterý, svátek má: Nina


Pečená jehněčí plec

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pečená jehněčí plec potřebujeme tyto suroviny:

   • Jehněčí plec s kostí (celá přední noha)
   • slanina
   • 1 cibule
   • 5 stroužků česneku
   • sůl
   • pepř
   • koření na zvěřinu
   • mletá skořice
   • citrón
   • olej
   • 2 malé lžičky hladké mouky
Recept pečená jehněčí plec připravíme takto:
Maso důkladně odblaníme a očistíme od tuku. Klínky ze slaniny maso prošpikujeme, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem, posypeme kořením na zvěřinu, dáme do pekáče, pokapeme citrónem a necháme v chladu uležet nejlépe do druhého dne. Před pečením opatrně posypeme mletou skořicí. V pekáči rozehřejeme trošku oleje nebo sádla a maso na něm orestujeme, aby se zatáhlo. K masu přidáme nakrájenou cibuli, trošku podlijeme a přikryté pečeme. Maso během pečení obrátíme a podle potřeby podlijeme. Po hodině odkryjeme a pečeme. Ke konci pečení přilijeme mouku rozmíchanou ve vodě a pečeme ještě nejméně 10 minut. Podáváme se špenátem a bramborovým knedlíkem.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pečená jehněčí plec nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Anglické jehněčí žebro   Bílé zelí s jehněčím masem a jablky   Cibule zapečená s balkánským sýrem   Česneková jehněčí žebra   Česnekové jehněčí   Dušená hovězí plec na šalotce   Egyptské jehněčí kotlety   Finská pečená štika s rýžovou nádivkou   Hovězí plec na červeném víně   Irská jehněčí mísa   Irský jehněčí guláš   Jehněčí džuveč se zeleninou   Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou   Jehněčí hřbet plněný meduňkou   Jehněčí hřbet s citrónem a tymiánem   Jehněčí karbanátky   Jehněčí kari   Jehněčí kolínka na bylinkách   Jehněčí kolínko pečené s česnekem a rozmarýnem   Jehněčí kořínek na kmínu   Jehněčí kotletky v česnekové strouhance   Jehněčí kotletky v marinádě   Jehněčí kotlety   Jehněčí kotlety na bylinkách   Jehněčí kotlety po anglicku   Jehněčí kotlety po srbsku   Jehněčí kotlety se sýrem   Jehněčí kotlety se zeleninou   Jehněčí kotlety se žampiony   Jehněčí kousky na rajčatech s šalvějí a česnekem   Jehněčí kýta s mrkví a bramborami   Jehněčí maso na česneku   Jehněčí maso na houbách   Jehněčí maso na paprice   Jehněčí maso s fazolkami   Jehněčí maso se žampióny   Jehněčí na česneku s brambory a špenátem   Jehněčí na chmelu   Jehněčí na rozmarýnu   Jehněčí na rozmarýnu II   Jehněčí na smetaně   Jehněčí na šafránu   Jehněčí plátky buchlovské paní   Jehněčí po marocku   Jehněčí ragú se žampiony   Jehněčí roláda se špenátovou náplní   Jehněčí rolka s provensálskou omáčkou   Jehněčí s houbami   Jehněčí s rozmarýnem   Jehněčí souvlaki  


pečená jehněčí plec, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!