KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 26. dubna, středa, svátek má: Oto


Pastýřský perkelt

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pastýřský perkelt potřebujeme tyto suroviny:

   • 1,5 kg vepřové kýty
   • sladká smetana
   • menší hlávka zelí
   • vegeta
   • masox
   • olej
   • mletá červená paprika
   • pepř
   • kmín
   • sůl
Recept pastýřský perkelt připravíme takto:
Z masa odstraníme tlustší části a libové maso nakrájíme na kostky. Zelí nakrájíme na tenké proužky. Do hrnce dáme olej, na něm orestujeme červenou papriku a maso, až maso zesvětlá, podlijeme vodou, osolíme, okořeníme vegetou, přidáme kostku hovězího bujónu, pepř, drcený kmín a vaříme, dokud maso nezměkne. Potom přidáme zelí a vaříme, dokud i zelí není měkké. Nakonec přidáme sladkou smetanu. Podáváme s čerstvým chlebem nebo s knedlíky.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pastýřský perkelt nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Houbový perkelt   Hovězí perkelt   Hovězí perkelt II   Hřibový perkelt   Husí perkelt   Jelení perkelt   Kachní perkelt   Kuřecí perkelt   Ostrý maďarský perkelt   Pastýřský koláč hovězí   Pastýřský koláč jehněčí   Rybí perkelt   Skopový perkelt   Srnčí perkelt   Telecí perkelt   Vepřový perkelt  


pastýřský perkelt, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!