KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. srpna, středa, svátek má: Sandra


Pastýřská roštěná

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pastýřská roštěná potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g hovězí roštěnky
   • 100 g uzené klobásy
   • 150 g uzeného sýra
   • 2 lžíce kečupu
   • 2 cibule
   • 20 g hladké mouky
   • 50 g sádla
   • masový vývar
   • sůl
   • pepř
   • nadrobno nasekaná zelená petrželka
Recept pastýřská roštěná připravíme takto:
Maso nakrájíme na řízky, jemně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a osmahneme v rozpáleném sádle. Potom přidáme nakrájenou cibuli a oloupanou klobásu nakrájenou na kolečka, opražíme, podlijeme masovým vývarem a dusíme doměkka. Až bude maso měkké, přendáme do ohnívzdorné misky, posypeme nastrouhaným sýrem, pokapeme kečupem a zapečeme v předehřáté troubě. Zapečené roštěnky nakonec posypeme zelenou petrželkou a podávame s opečenými brambory nebo hranolky.





pastýřská roštěná, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!