Paštika z divočinyKategorie: na chleba, paštikyHodnocení receptu:   Na recept paštika z divočiny potřebujeme tyto suroviny: • 80 dkg masa z divočiny bez šlach • 40 dkg nesoleného špeku • 30 dkg tučného vepřového • 1 žloutek • sůl,pepř • 5 gr jalovce • 1 dcl vína Madeiry • 20 dkg proužků šunky a špeku • 50 dkg hřbetního sádla Recept paštika z divočiny připravíme takto: Divočinu, špek a vepřové maso nakrájíme na kousky a marinujeme se solí, pepřem, jalovcem a madeirou. Necháme odležet 12 až 24 hodin v chladničce. Vše pak s použitím žloutků a trochu smetany zpracujeme na jemnou hmotu. Formu vyložíme pásky šunky, sádla a špekovými kolečky a naplníme hmotou.
paštika z divočiny, recept, na chleba |
|