KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. listopadu, čtvrtek, svátek má: Klement


Pařížská cibulová polévka

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pařížská cibulová polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g cibule
   • 20 g slunečnicového oleje
   • 1,25 l vývaru z kostí nebo masa
   • sůl
   • pepř
   • muškátový oříšek
   • 4 plátky sendviče
   • 50 g nastrouhaného tvrdého sýra
   • voda
Recept pařížská cibulová polévka připravíme takto:
Cibuli nakrájíme na kolečka a na panvi s rozehřátým olejem zpěníme do žlutohněda, zalijeme vývarem a vaříme při mírné teplotě 30 minut. Pak osolíme, okořeníme pepřem a muškátovým oříškem. Plátky sendviče opečeme z obou stran a posypeme nastrouhaným sýrem. Při podávání dáme porci polévky do hrnku, na každou porci polévky položíme opečený sendvič se sýrem, vložíme do trouby a počkáme, než se sýr roztaví.





pařížská cibulová polévka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!