![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 g cibule • 20 g slunečnicového oleje • 1,25 l vývaru z kostí nebo masa • sůl • pepř • muškátový oříšek • 4 plátky sendviče • 50 g nastrouhaného tvrdého sýra • voda Recept pařížská cibulová polévka připravíme takto:
Cibuli nakrájíme na kolečka a na panvi s rozehřátým olejem zpěníme do žlutohněda, zalijeme vývarem a vaříme při mírné teplotě 30 minut. Pak osolíme, okořeníme pepřem a muškátovým oříškem. Plátky sendviče opečeme z obou stran a posypeme nastrouhaným sýrem. Při podávání dáme porci polévky do hrnku, na každou porci polévky položíme opečený sendvič se sýrem, vložíme do trouby a počkáme, než se sýr roztaví. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pařížská cibulová polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Cibulová krémová polévka s fenyklem a žampiony Cibulová polévka Cibulová polévka po francouzsku Cibulová polévka s houbami Cibulová polévka s křenem Cibulová polévka s rajčaty a vejcem CIbulová polévka se smetanou Cibulová polévka se sýrem Cibulová polévka se sýrem II Cibulová polévka se zastřenými vejci a sýrem Toskánská cibulová polévka pařížská cibulová polévka, recept, polévky |
|