KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 21. července, pátek, svátek má: Vítězslav


Pangasius po pytlácku

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pangasius po pytlácku potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g pangase
   • 200 g žampionů
   • 150 g slaniny
   • 100 g červené cibule
   • 100 g pórku
   • 1 feferonka
   • 1-2 dcl červeného vína
   • kukuřičný škrob
   • sůl
   • citron
Recept pangasius po pytlácku připravíme takto:
Filety osolíme, pokropíme citrónem a v pánvi na oleji pomalu opečeme. Opečené filety vyjmeme a uchováme v teple. Do výpeku dáme žampiony nakrájené na plátky, slaninu nakrájenou na nudličky, nakrájenou cibuli a pórek a orestujeme. Pak přidáme nakrájenou feferonku, zalijeme vínem, krátce podusíme, osolíme a zahustíme dle chuti škrobem rozmíchaným ve vodě. Pangase po pytlácku podáváme s vařenými brambory a přelijeme jej omáčkou.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pangasius po pytlácku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Pangasius   Pangasius na zázvoru   Pangasius s mozzarellou   Pangasius v žampionech   Smažený pangasius   Srnčí po pytlácku   Zapečený pangasius   Zapečený pangasius se zeleninou  


pangasius po pytlácku, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!