KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. listopadu, neděle, svátek má: Alžběta


Ovar

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept ovar potřebujeme tyto suroviny:

   • vepřové maso (koleno + hlava + plecko)
Recept ovar připravíme takto:
Maso vložíme do horké osolené a trochu opepřené vody. Pro zdůraznění chuti můžeme do vody vhodit několik plátků celeru. Maso vaříme tak dlouho, až samo při napíchnutí sklouzne z vidličky. Podáváme naporcovaný na míse a jako přílohu podáváme chléb a křen nebo vejmrdu.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Ovar nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Karlovarský guláš   Karlovarský závin   Ovar z křemenáčů   Ovar z vepřové hlavy   Pivovarská bašta   Pivovarské závitky   Pivovarský bůček   Pivovarský guláš   Pivovarský řízek   Sekaná roláda na karlovarský způsob  


ovar, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!