KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. února, čtvrtek, svátek má: Svatopluk


Oravská zelňačka

Kategorie: polévky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept oravská zelňačka potřebujeme tyto suroviny:

   • 350 g kysaného zelí
   • 400 g uzené klobásy
   • 4 vepřové kotlety
   • 1 l vody ze zelí
   • 1,5 l vody
   • 100 g kořenové zeleniny
   • 40 g tuku
   • 30 g hladké mouky
   • 100 g sušených hřibů
   • sůl
   • pepř
   • majoránka
   • 2 stroužky česneku
Recept oravská zelňačka připravíme takto:
Do studené vody dáme vařit kotlety, klobásu a hřiby. Po půlhodině přidáme nakrájené zelí a nastrouhanou zeleninu. Po změknutí všech ingrediencí přidáme česnekovou jíšku, zelnou vodu a chvíli povaříme. Maso a klobásu vybereme a polevku dochutíme. Klobásu nakrájíme na kolečka a vrátíme do polévky a kotlety servírujeme rovnou na talířích.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Oravská zelňačka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Cikánská zelňačka   Francouzská zelňačka   Gulášová zelňačka   Houbová zelňačka s mlékem   Mazurská zelňačka   Moravská fazolová polévka   Moravská houbová polévka   Myjavská zelňačka se švestkami   Oravská zelňačka II   Pikantní zelňačka   Pohronská zelňačka   Pohronská zelňačka   Půlnoční zelňačka   Slezská zelňačka   Staročeská bílá zelňačka s klobásou   Staročeská zelňačka   Staročeská zelňačka s klobásou   Uherská zelňačka   Uzená zelňačka s fazolemi   Vánoční zelňačka   Zelňačka pikantní   Zelňačka s houbami a vepřovým masem   Zelňačka s klobásou   Zelňačka s mletým masem   Zelňačka s uzeným masem  


oravská zelňačka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!