![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 22. ledna, pátek, svátek má: Slavomír ![]() • 1 mladý kohout • 1 silnější plátek anglické slaniny • 1 cibule • 2 stroužky česneku • 2 červené papriky • 2 zelené papriky • 3 malé feferonky • půl hrnku zelených fazolek • půl hrnku nakrájených žampionů • 4 rajčata • sůl • pepř • bobkový list • drůbeží vývar Recept ohnivý kohout připravíme takto:
Naporcovaného kohouta uvaříme v osolené vodě. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Na slanině prudce opečeme porce kohouta, osolíme, opepříme, přidáme očištěné nakrájené papriky, nadrobno nakrájenou cibuli a feferonky, zelené fazolky, žampiony, bobkový list a plátky česneku, vše podlijeme vývarem a přikryté dusíme. Nakonec přidáme nakrájená rajčata. V naší kuchařce bylo kromě receptu Ohnivý kohout nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Červený kohout Kohout na cibuli Kohout na víně Rizoto z kohoutího masa ohnivý kohout, recept, hlavní jídla |
|