KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 21. července, pátek, svátek má: Vítězslav


Ohnivá pánev

Kategorie: minutky, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept ohnivá pánev potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g vepřového plecka
   • 400 g kuřecích řízků
   • 200 g klobásky
   • 1 červená paprika
   • 1 zelená paprika
   • 1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce
   • 4 cibule
   • 6 stroužků česneku
   • 200 g žampionů nebo plechovka sterilovaných
   • 50 ml olivového oleje
   • 2 chilli papričky
   • 1 pórek
   • 100 ml piva
   • 1 kelímek strouhaného křenu
   • sůl
   • mletý pepř
Recept ohnivá pánev připravíme takto:
Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky. Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, vyjmeme na talíř, do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme papriky, žampiony a restujeme 3 až 5 minut. Pak zpět vložíme maso, na kousky nakrájené chilli papričky nebo lžičku chilli koření, podlijeme mírně pivem a pár minut podusíme. Přidáme plechovku fazolí (dle potřeby i s trochou nálevu ) a prohřejeme. Okořeníme dle chuti. Podáváme ozdobené jemnými kolečky pórku a hustě posypané čerstvě nastrouhaným křenem a hranolky nebo opečenými brambory.





ohnivá pánev, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!