Norský salát s treskou, broskvemi a sýremKategorie: saláty, ryby a vodní potvoryHodnocení receptu:   Na recept norský salát s treskou, broskvemi a sýrem potřebujeme tyto suroviny: • 500 g uvařeného tresčího filé • 2 lžičky olivového oleje • 200 g lístků rokety • 4 broskve • 150 g tvrdého sýra • 2 lžičky balsamikového octa • pepř • čerstvá bazalka Recept norský salát s treskou, broskvemi a sýrem připravíme takto: Opláchnuté lístky rokety zbavíme nejdelších stonků, osušíme a rozložíme na talíř. Na ně položíme uvařenou a nahrubo nakrájenou rybu, na kousky nakrájené broskve, sýr nakrájený na kostičky a posypeme bazalkou. Olivový olej smícháme s balsamikovým octem a salát tím pokapeme a posypeme mletým pepřem. Podáváme s čerstvým chlebem.
norský salát s treskou, broskvemi a sýrem, recept, saláty |
|