KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 25. března, sobota, svátek má: Marian


Nadívaný husí krk

Kategorie: hlavní jídla, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept nadívaný husí krk potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 husí krk
   • 500 g husích jater
   • 20 g másla
   • 40 g housky
   • 2 lžíce husího sádla
   • sůl
   • pepř
   • 1/2 stroužku česneku
   • špetka muškátového květu
   • troška strouhané citronové kůry
   • 1 lžíce sherry
Recept nadívaný husí krk připravíme takto:
Husí játra udusíme na másle a pak je umeleme nebo prolisujeme. Přidáme k nim namočenou umletou housku, sůl, pepř, utřenou půlku česneku, rozpušťěné sádlo, špetku muškátového květu, strouhanou citronovou kůru a sherry. Směs pečlivě utřeme a naplníme ji do husího krku. Krk zavážeme na obou stranách a vaříme asi půl hodiny.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Nadívaný husí krk nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Boršč krkonošský   Dušená husí krev   Dušená husí prsa   Grilovaná krkovice s rozmarýnem   Hovězí krk na víně s dýňovo-bramborovým pyré   Husí drůbky na paprice   Husí játra   Husí játra s cibulkou   Husí játra s jablky   Husí játra s mandlemi   Husí játra s rajčaty a houbami   Husí paprikáš   Husí perkelt   Husí stehna na houbách   Husí stehna na žampionech   Husí stehna s hrachem a kroupami   Husí stehýnka s rýží a hráškem   Kapr nadívaný houbami   Nadívaná husí prsíčka   Nadívaný bůček se špenátem   Nadívaný candát   Nadívaný vepřový bůček   Pečená husí játra po maďarsku   Pečená krkovička   Pečená krkovička s rozmarýnem   Pečený hovězí krk   Pivařská krkovička   Plněný kachní krk   Prokládaná krkovička   Rizoto s husími drůbky   Rizoto z husích jater   Štědrovečerní nadívaný kapr   Uzená krkovička v bramboráku   Vepřová krkovička se sýrovou kůrkou   Zadělávané husí krky   Zapečené podkrkonošské kočičky  


nadívaný husí krk, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!