KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. října, čtvrtek, svátek má: Michaela


Nadívaná holoubata

Kategorie: speciality

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept nadívaná holoubata potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 holoubata
   • 4 plátky slaniny
   • játra z holoubat (nebo drůbeží)
   • 2 lžíce másla
   • 1 vejce
   • 1,5 dcl mléka
   • 2–3 housky
   • muškátový květ
   • sůl
Recept nadívaná holoubata připravíme takto:
Housky nakrájené na kostičky spaříme horkým mlékem. Máslo utřeme se žloutkem, solí, květem a na nudličky nakrájenými játry. Vše smícháme s máčenou žemlí a z bílků ušlehaným sněhem. Z vykuchaných a očištěných holoubat vyjmeme opatrně volátko, aby se nepoškodila kůže. Holoubata naplníme nádivkou, zašijeme je, zabalíme do plátku slaniny a dáme péci.





nadívaná holoubata, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!