Moskevský kaprKategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvoryHodnocení receptu:   Na recept moskevský kapr potřebujeme tyto suroviny: • 600 g kapra • sůl • citrón • 70 g oleje • 180 g majonézy • 10 g cukru • 60 ml sladké smetany • 50 ml worchesterové omáčky • 30 g kaviáru Recept moskevský kapr připravíme takto: Osolené porce kapra nařízneme, proložíme polovinami koleček citrónu bez jader a necháme 15 minut odležet. Kapra opečeme na oleji, zastříkneme vodou a dusíme asi 15 minut doměkka. Do majonézy přidáme cukr a zředíme ji smetanou, worchesterovou omáčkou a citrónovou šťávou. Do hotové omáčky vmícháme kaviár. Vychladlé porce kapra podáváme přelité omáčkou.
moskevský kapr, recept, hlavní jídla |
|