![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 300 g masa z jehněčí kýty bez kostí • 100 g konzervovaného leča • 1 lžíce rajčatového protlaku • 2 lžíce oleje • 20 g slaniny • cibule • česnek • mletý pepř • sůl Recept minutkový jehněčí guláš s lečem připravíme takto:
Maso odblaníme, pokrájíme přes vlákna na hranolky, osolíme je a opepříme. Na oleji rozškvaříme slaninu pokrájenou na hranolky, přidáme maso, třený česnek a za stálého míchání je opékáme dvě minuty. Pak přidáme rajčatový protlak, chvilku povaříme, přidáme drobně pokrájenou cibuli, krátce orestujeme, vmícháme lečo a mletý pepř a krátce podusíme. Podáváme se smaženými brambory nebo bramborovými hranolky. V naší kuchařce bylo kromě receptu Minutkový jehněčí guláš s lečem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Bleskový guláš Houbový minutkový guláš Jehněčí hřbet na česneku s listovým špenátem Jehněčí kotletky s rybízem Jehněčí plátek na zelených fazolkách Jehněčí přírodní řízky Kuřecí minutkový guláš s hráškem Minutkový drůbeží guláš se smetanou Minutkový fazolový guláš Minutkový guláš Minutkový guláš s lečem Minutkový guláš s lečem a žampiony Minutkový guláš se sýrem Minutkový guláš Stroganov Minutkový guláš v chlebu Minutkový hamburský guláš Minutkový chilský guláš Minutkový krůtí guláš Minutkový kuřecí guláš I Minutkový kuřecí guláš II Minutkový srnčí guláš Minutkový svratecký guláš Minutkový telecí řízek Minutkový vepřový guláš po maďarsku Rychlý ďábelský guláš Španělské jehněčí kotlety Švýcarský minutkový guláš minutkový jehněčí guláš s lečem, recept, minutky |
|