KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 26. března, neděle, svátek má: Emanuel


Marinovaná jehněčí kýta

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept marinovaná jehněčí kýta potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 jehněčí kýta (cca 2 kg)
   • šťáva z jednoho citrónu
   • 3 stroužky česneku
   • 4 lžičky oleje
   • 1 lžička majoránky
   • 1 lžička tymiánu
   • 1 lžička šalvěje
   • 2 lžičky papriky
   • mletý černý pepř
Recept marinovaná jehněčí kýta připravíme takto:
Všechny přísady (kromě masa) smícháme. Směsí potřeme maso, přikryjeme a necháme v chladu odpočinout nejlépe přes noc. Na grilovací rošt dáme fólii, na ni dáme kýtu a pečeme nejdříve na vysokém plameni po dobu 10-15 minut, až maso zhnědne, jednou otočíme. Pak odstraníme fólii a pečeme na mírném ohni jedna a tři čtvrtě hodiny. Podle potřeby kýtu obracíme a potíráme směsí.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Marinovaná jehněčí kýta nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Anglické jehněčí žebro   Bílé zelí s jehněčím masem a jablky   Burgundská vepřová kýta   Česneková jehněčí žebra   Česnekové jehněčí   Dančí kýta na rozmarýnu   Dančí kýta po staročesku   Egyptské jehněčí kotlety   Hamburská vepřová kýta   Holandská kýta   Hovězí kýta na okurkách   Irská jehněčí mísa   Irský jehněčí guláš   Jehněčí džuveč se zeleninou   Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou   Jehněčí hřbet plněný meduňkou   Jehněčí hřbet s citrónem a tymiánem   Jehněčí karbanátky   Jehněčí kari   Jehněčí kolínka na bylinkách   Jehněčí kolínko pečené s česnekem a rozmarýnem   Jehněčí kořínek na kmínu   Jehněčí kotletky v česnekové strouhance   Jehněčí kotletky v marinádě   Jehněčí kotlety   Jehněčí kotlety na bylinkách   Jehněčí kotlety po anglicku   Jehněčí kotlety po srbsku   Jehněčí kotlety se sýrem   Jehněčí kotlety se zeleninou   Jehněčí kotlety se žampiony   Jehněčí kousky na rajčatech s šalvějí a česnekem   Jehněčí kýta s mrkví a bramborami   Jehněčí maso na česneku   Jehněčí maso na houbách   Jehněčí maso na paprice   Jehněčí maso s fazolkami   Jehněčí maso se žampióny   Jehněčí na česneku s brambory a špenátem   Jehněčí na chmelu   Jehněčí na rozmarýnu   Jehněčí na rozmarýnu II   Jehněčí na smetaně   Jehněčí na šafránu   Jehněčí plátky buchlovské paní   Jehněčí po marocku   Jehněčí ragú se žampiony   Jehněčí roláda se špenátovou náplní   Jehněčí rolka s provensálskou omáčkou   Jehněčí s houbami  


marinovaná jehněčí kýta, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!