KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 26. dubna, středa, svátek má: Oto


Mandlové suchary

Kategorie: sladkosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept mandlové suchary potřebujeme tyto suroviny:

   • 5 bílků
   • 150 g hladké mouky
   • 150-200 g moučkového cukru
   • 60 g mandlí
   • 60 g oříšků
   • tuk
Recept mandlové suchary připravíme takto:
Vyšleháme bílky s cukrem na tuhý sníh, potom přidáme mouku a vmícháme nasekané mandle a oříšky. Těsto vylijeme do tukem vymazané formy (srnčí hřbet) a upečeme při 140-160°C (30-35 minut). Po upečení těsto i s formou zabalíme do alobalu a odložíme. Druhý den vyklopíme z formy, nakrájíme na 1-2 mm tenké plátky a vysušíme v troubě (při 110-130 ° C cca 25-30 minut).



V naší kuchařce bylo kromě receptu Mandlové suchary nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Jednoduché mandlové pralinky   Mandlové bodlinky   Mandlové bochánky   Mandlové bonbóny   Mandlové kuličky s třešněmi   Mandlové obloučky   Mandlové oválky   Mandlové rohlíčky   Mandlové věnečky   Pomerančovo-mandlové pusinky  


mandlové suchary, recept, sladkosti


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!