KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 27. února, pondělí, svátek má: Alexandr


Maďarský tokáň

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept maďarský tokáň potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g předního hovězího
   • 1 větší cibule
   • 5-6 stroužků česneku
   • rajský protlak
   • 2 dcl bílého vína
   • sůl
   • pepř
   • sádlo
Recept maďarský tokáň připravíme takto:
Na sádle orestujeme nasekanou cibuli a přidáme maso nakrájené na nudličky. Až maso změní barvu, přidáme všechny ostatní ingredience, promícháme a přikryté podusíme cca 2 hodiny.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarský tokáň nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bratislavský tokáň   Maďarský guláš   Maďarský guláš z bažanta   Maďarský kančí guláš   Ostrý maďarský perkelt  


maďarský tokáň, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!