Maďarský gulášKategorie: hlavní jídla, hovězí masoHodnocení receptu:   Na recept maďarský guláš potřebujeme tyto suroviny: • 500 g hovězí kližky • 50 g tuku • 2 velké cibule • lžíce sladké mleté papriky • 2 lžíce rajského protlaku nebo 2 oloupaná rajčata • 2 zelené papriky • sůl • česnek Recept maďarský guláš připravíme takto: Maso nakrájené na kostky opečeme rychle na pánvičce. V kastrolu rozehřejeme tuk a osmažíme na něm cibuli dorůžova. Sundáme z plotýnky, přidáme mletou papriku, na proužky pokrájenou syrovou papriku, protlak nebo na kostičky pokrájená rajčata, opečené maso a promícháme. Podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka. Až je maso měkké, přidáme prolisovaný česnek.
maďarský guláš, recept, hlavní jídla |
|