KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 18. ledna, středa, svátek má: Vladislav


Maďarský bramborák

Kategorie: přílohy

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept maďarský bramborák potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g brambor
   • 2 cibule
   • 8 stroužků česneku
   • 1 zelená paprika
   • 4 vejce
   • 2 lžíce sádla
   • mletý pepř
   • sůl
Recept maďarský bramborák připravíme takto:
Brambory oloupeme, umyjeme a nakrouháme na tenké plátky. Necháme okapat šťávu, potom osolíme, opepříme, vmícháme utřený česnek a jemně nakrájenou papriku bez semínek. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozehřejeme sádlo a vložíme do něj 1/4 brambor. Zprudka osmažíme z jedné strany, obrátíme, na bramborák poklademe kolečka cibule a rozklepneme 1 vejce. Nemícháme a necháme vejce usmažit jako volské oko.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarský bramborák nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bramborák   Bramborák se strouhanou cibulí   Chlumecká cmunda (bramborák)   Květákový bramborák   Vesnický bramborák  


maďarský bramborák, recept, přílohy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!