![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 15. ledna, pátek, svátek má: Alice ![]() • 1 kg brambor • 1 konzerva sterilovaného leča • 100 g sádla • 1 cibule • 6 stroužků česneku • 2 lžičky sekané petrželové natě • 2 lžičky sladké mleté papriky • 1 lžička kmínu • šálek vývaru Recept maďarské brambory připravíme takto:
Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na sádle. Potom přidáme papriku, osmahneme, přidáme oloupané brambory nakrájené na kostky, přilijeme trochou vývaru a podusíme. Až budou brambory měkké, přidáme lečo z konzervy, dolijeme vývar, dochutíme česnekem, kmínem a solí a podusíme. Podáváme ke grilovaným klobásám nebo uzenému masu. V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarské brambory nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Americké brambory Brambory dušené ve smetaně s bylinkami Brambory na tymiánu Brambory po řecku Brambory s česnekem a rozmarýnem Brambory s česneko-petrželovou omáčkou Brambory s pohankou Brambory se sýrem pečené v troubě Brambory v alobalu Brambory vařené v páře Brambory zapečené se sýrem Hamburské brambory Hamburské brambory Chorvatské brambory Kanadské brambory Kmínové brambory Lovecké brambory Pečené brambory Pečené brambory s kmínem Pečené brambory se sezamem Petrželkové brambory Rozmarýnové brambory Rozšlápnuté brambory Staročeské brambory Šťouchané brambory Šťouchané brambory s cibulí Šťouchané brambory s česnekem Šťouchané brambory s nivou Šťouchané brambory s pažitkou Šťouchané brambory s rozmarýnem Šťouchané brambory se zelím Švédské brambory Švédské brambory II Tymiánové brambory Uzenářské brambory Vařené brambory Zapečené brambory s brynzou a pažitkou maďarské brambory, recept, přílohy |
|