![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 g roštěnky • 40 g tuku • 100 g čerstvých rajčat • 2 zelené papriky • 1 velká cibule • mletá červená sladká paprika • sůl Recept maďarská roštěná připravíme takto:
Natenko naklepané a posolené maso osmahneme z obou stran na rozpáleném tuku. Nakrájenou cibuli osmahneme do růžova, přidáme mletou papriku, rajčata, podlijeme vodou, osolíme a dusíme. Před dodušením přidáme očištěnou a na kostky nakrájenou zelenou papriku a ješte chvíli povaříme. Podávame s bramborami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarská roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Budvarská roštěná Ďábelská roštěná Debrecínská roštěná Domácí hovězí roštěná Francouzská roštěná Hovězí roštěná Hovězí roštěná dušená v mrkvi Hovězí roštěná na zelenině Hovězí roštěná po srbsku Kavkazská roštěná Koňská roštěná dušená na rajčatech Labužnická roštěná Lomnická roštěná Pastýřská roštěná Roštěná na houbách Roštěná na smetaně Roštěná se šunkou a pečeným vejcem Rýnská roštěná Staročeská roštěná Zámecká roštěná Zapékaná roštěná se sýrem Znojemská roštěná maďarská roštěná, recept, hlavní jídla |
|