KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 27. května, sobota, svátek má: Valdemar


Maďarská roštěná

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept maďarská roštěná potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g roštěnky
   • 40 g tuku
   • 100 g čerstvých rajčat
   • 2 zelené papriky
   • 1 velká cibule
   • mletá červená sladká paprika
   • sůl
Recept maďarská roštěná připravíme takto:
Natenko naklepané a posolené maso osmahneme z obou stran na rozpáleném tuku. Nakrájenou cibuli osmahneme do růžova, přidáme mletou papriku, rajčata, podlijeme vodou, osolíme a dusíme. Před dodušením přidáme očištěnou a na kostky nakrájenou zelenou papriku a ješte chvíli povaříme. Podávame s bramborami.





maďarská roštěná, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!