KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 29. dubna, sobota, svátek má: Robert


Maďarská fazolačka

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept maďarská fazolačka potřebujeme tyto suroviny:

   • větší hrnek namočených fazolí
   • uzené maso
   • kvalitní klobása
   • 3 velké brambory nakrájené na kostky
   • 1 cibule
   • 4 bobkové listy
   • 5 kuliček nového koření
   • 5 kuliček pepře
   • sladká paprika
   • pálivá paprika
   • sůl
Recept maďarská fazolačka připravíme takto:
Fazole s uzeným a ostatními ingrediencemi vaříme v papiňáku přibližně třičtvrtě hodiny - nesolíme předem. Zvlášť na sádle opečeme na kolečka nakrájenou klobásu a po odstavení z plotny u ní rozpustíme papriku dle chuti sladkou a pálivou. Uzené maso vyjmeme z vývaru, nakrájíme na kousky a dáme zpět. Klobásu v paprice přidáme do polévky a ještě povaříme, nakonec zahustíme smetanou s moukou.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarská fazolačka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bratislavská fazolačka   Gulášová maďarská polévka   Chalupářská zimní fazolačka   Maďarská bramborová polévka   Maďarská gulášová polévka   Maďarská okurková polévka   Maďarská polévka   Maďarská slepičí polévka   Maďarská žampionová polévka  


maďarská fazolačka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!