![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g roštěnky • 100 g másla • 250 g chřestu • 2 vejce • sůl • mletý pepř • zelená petrželka Recept lomnická roštěná připravíme takto:
Z roštěnky nakrájíme 4 plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a na polovině másla opečeme. Vařený chřest zahřejeme, upravíme na talíři, polijeme horkým máslem a posypeme natvrdo uvařenými nasekanými vejci. Roštěnky položíme k chřestu a polijeme šťávou z opečeného masa. V naší kuchařce bylo kromě receptu Lomnická roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Budvarská roštěná Ďábelská roštěná Debrecínská roštěná Domácí hovězí roštěná Francouzská roštěná Hovězí roštěná Hovězí roštěná dušená v mrkvi Hovězí roštěná na zelenině Hovězí roštěná po srbsku Kavkazská roštěná Koňská roštěná dušená na rajčatech Labužnická roštěná Maďarská roštěná Pastýřská roštěná Roštěná na houbách Roštěná na smetaně Roštěná se šunkou a pečeným vejcem Rýnská roštěná Staročeská roštěná Zámecká roštěná Zapékaná roštěná se sýrem Znojemská roštěná lomnická roštěná, recept, hlavní jídla |
|