KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. října, úterý, svátek má: Hedvika


Lomnická roštěná

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept lomnická roštěná potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g roštěnky
   • 100 g másla
   • 250 g chřestu
   • 2 vejce
   • sůl
   • mletý pepř
   • zelená petrželka
Recept lomnická roštěná připravíme takto:
Z roštěnky nakrájíme 4 plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a na polovině másla opečeme. Vařený chřest zahřejeme, upravíme na talíři, polijeme horkým máslem a posypeme natvrdo uvařenými nasekanými vejci. Roštěnky položíme k chřestu a polijeme šťávou z opečeného masa.





lomnická roštěná, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!