KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 21. srpna, pondělí, svátek má: Johana


Lín se žampióny

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept lín se žampióny potřebujeme tyto suroviny:

   • lín
   • celer
   • petržel
   • máslo
   • žampióny
   • sůl
   • pepř
   • citrón
   • jíška
   • bílé víno
Recept lín se žampióny připravíme takto:
Staženého lína nakrájíme na menší kousky, kůži a ploutve povaříme ve vodě s celerem a petrželí. Do rendlíku dáme kousek másla, nakrájené žampióny, špetku pepře a šťávu z polovičky citrónu a rybí maso v tom podusíme. Polévku z kůže zahustíme jíškou, zředíme sklenicí bílého vína a povaříme. Maso ze šťávy vyndáme, šťávu smícháme se zasmaženou polévkou, necháme přejít varem a potom omáčku přecedíme na maso rozložené na míse. Ozdobíme plátky citrónu.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Lín se žampióny nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Fettuccine se smetanou a žampióny   Jehněčí maso se žampióny   Kapr na sardeli se žampióny   Lín na česneku a paprice   Lín s koprovou omáčkou   Lín s petrželovou omáčkou   Lín se slaninovou omáčkou   Lín ve smetanové omáčce   Líná bába z kuřecího masa   Líná bába z vepřového masa   Líni na kmíně   Pečené brambory se smetanou a žampióny   Placičky se žampióny a květákem   Rybí filé se žampióny   Sójové ragú se žampióny   Špagety s hráškem a žampióny   Špagety s nivou, žampióny a šunkou   Telecí žebírka se sýrem a se žampióny   Zapečené těstoviny s pikantním párkem a žampióny   Zapečené žampióny se slaninou   Žampióny na víně a slanině  


lín se žampióny, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!