![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g rybího masa • 120 g zeleniny • 80 g květáku • 2 žloutky • 50 g másla • 4 lžíce sladké smetany • 20 g mouky • sůl • 1,5 l vody Recept letní rybí polévka připravíme takto:
Rybí maso uvaříme zvlášť ve vodě, pak ho necháme odkapat, vykostíme a nakrájíme. Očištěnou a nakrájenou zeleninu osmahneme na másle do růžova a zaprášíme moukou. Přidáme uvařené rybí maso a na růžičky rozebraný květák, přilijeme zcezený vývar z ryb, osolíme a vaříme asi 15 minut. Před podáváním zjemníme žloutky rozmíchanými ve smetaně a v malém množství vychladnutého vývaru a už nevaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Letní rybí polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Dánské rybí karbanátky Domácí rybí prsty Dunajská rybí klobása Grilované rybí filé Labužnické rybí filé Letní guláš Letní jahodové těstoviny Letní salát s anglickou slaninou Rybí filé na olivách Rybí filé na pivě Rybí filé na rajčatech Rybí filé na zelenině Rybí filé po indicku Rybí filé po pražsku Rybí filé pro diabetiky Rybí filé s brokolicí Rybí filé s fazolkami Rybí filé s houbovou omáčkou Rybí filé s křenem Rybí filé se sýrem Rybí filé se žampióny Rybí filé v pivním těstě Rybí filé v pomerančové omáčce Rybí filé zapečené s rajčaty a nivou Rybí filety s dušeným baklažánem a rajčaty Rybí guláš Rybí guláš II Rybí guláš z filé Rybí karbanátky Rybí karbanátky II Rybí kotlík Rybí paela Rybí paprikáš Rybí perkelt Sýrové rybí krokety Těstoviny s rybím filé Zapečené rybí filé s pórkem a sýrem letní rybí polévka, recept, hlavní jídla |
|