KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 28. března, úterý, svátek má: Soňa


Labužnická roštěná

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept labužnická roštěná potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 plátky roštené po 150 g
   • 1 kyselá okurka
   • 100 g čerstvých žampiónů
   • 0,5 dcl bílého vína
   • 4 lžíce kečupu
   • 2 dcl smetany na šlehání
   • 40 g másla
   • olej
   • sůl
   • mletý černý pepř
Recept labužnická roštěná připravíme takto:
Očištěné a odblaněné maso jemně naklepeme, potřeme olejem a necháme 1 den v chladničce. V rozehřátém oleji plátky masa opečeme z obou stran tak, aby uvnitř zůstaly ještě růžové, osolíme a uložíme na teplé talíře. Do výpeku přidáme máslo, nakrájenou okurku a žampióny a osmahneme, pak zalijeme bílym vínem a kečupom a povaříme. Potom vmícháme ušlehanou smetanu, prohřejeme a nalijeme na roštěnky. Podávame s dušenou rýží nebo bramborami.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Labužnická roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Budvarská roštěná   Ďábelská roštěná   Debrecínská roštěná   Domácí hovězí roštěná   Francouzská roštěná   Hovězí roštěná   Hovězí roštěná dušená v mrkvi   Hovězí roštěná na zelenině   Hovězí roštěná po srbsku   Kavkazská roštěná   Koňská roštěná dušená na rajčatech   Labužnická koprová omáčka   Lomnická roštěná   Maďarská roštěná   Pastýřská roštěná   Roštěná na houbách   Roštěná na smetaně   Roštěná se šunkou a pečeným vejcem   Rýnská roštěná   Staročeská roštěná   Zámecká roštěná   Zapékaná roštěná se sýrem   Znojemská roštěná  


labužnická roštěná, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!