![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 17. ledna, neděle, svátek má: Drahoslav ![]() • 4 plátky roštené po 150 g • 1 kyselá okurka • 100 g čerstvých žampiónů • 0,5 dcl bílého vína • 4 lžíce kečupu • 2 dcl smetany na šlehání • 40 g másla • olej • sůl • mletý černý pepř Recept labužnická roštěná připravíme takto:
Očištěné a odblaněné maso jemně naklepeme, potřeme olejem a necháme 1 den v chladničce. V rozehřátém oleji plátky masa opečeme z obou stran tak, aby uvnitř zůstaly ještě růžové, osolíme a uložíme na teplé talíře. Do výpeku přidáme máslo, nakrájenou okurku a žampióny a osmahneme, pak zalijeme bílym vínem a kečupom a povaříme. Potom vmícháme ušlehanou smetanu, prohřejeme a nalijeme na roštěnky. Podávame s dušenou rýží nebo bramborami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Labužnická roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Budvarská roštěná Ďábelská roštěná Debrecínská roštěná Domácí hovězí roštěná Francouzská roštěná Hovězí roštěná Hovězí roštěná dušená v mrkvi Hovězí roštěná na zelenině Hovězí roštěná po srbsku Kavkazská roštěná Koňská roštěná dušená na rajčatech Labužnická koprová omáčka Lomnická roštěná Maďarská roštěná Pastýřská roštěná Roštěná na houbách Roštěná na smetaně Roštěná se šunkou a pečeným vejcem Rýnská roštěná Staročeská roštěná Zámecká roštěná Zapékaná roštěná se sýrem Znojemská roštěná labužnická roštěná, recept, hlavní jídla |
|