KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 22. srpna, úterý, svátek má: Bohuslav


Kynutý koláč z brynzy

Kategorie: předkrmy

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kynutý koláč z brynzy potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g polohrubé mouky
   • 10 g droždí
   • 50 g tuku
   • 1 vaječný žloutek
   • 2 dcl mléka
   • 30 g másla
   • cukr
   • sůl
   • na nádivku: 200 g brynzy + 120 g vařených brambor + 1 vejce + 3-5 lžic zakysané smetany + pažitka + 1 lžíce krupice + sůl
Recept kynutý koláč z brynzy připravíme takto:
Do mouky přidáme sůl, vykynutý kvásek, žloutek a teplé mléko, dobře vypracujeme těsto a necháme na teplém místě vykynout. Potom těsto rozdělíme na půlky, vytvoříme koule, které rozválíme natenko a dáme na dobře vymaštěný plech. Na těsto rozetřeme náplň, kraje potřeme rozpuštěným máslem a nakynuté koláče dorůžova upečeme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Kynutý koláč z brynzy nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bramborovo–cuketový koláč   Cibulový koláč   Cibulový koláč s uzeným masem   Jarní mrkvový koláč   Masový koláč se špenátem   Zelný koláč  


kynutý koláč z brynzy, recept, předkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!