KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. srpna, neděle, svátek má: Bernard


Kyjevský kotlet

Kategorie: minutky, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kyjevský kotlet potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 porce kuřecích prsíček
   • 600 až 800 g másla
   • sůl
   • hladká mouka
   • 3 vejce
   • strouhanka
   • olej
Recept kyjevský kotlet připravíme takto:
Z tuhého másla nakrájíme 4 hranolky asi 4-5 cm dlouhé o stranách 1 cm. Do středu každé porce uděláme nožem podélné otvory, aby se do nich hranolky másla celé skryly. Na konci otvoru maso přitlačíme, aby máslo nevyteklo. Osolíme je, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a vláčné strouhance. Hned je smažíme ve vyšší vrstvě oleje, aby se smažil celý.





kyjevský kotlet, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!