KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 25. září, pondělí, svátek má: Zlata


Kutle s kobzolama

Kategorie: hlavní jídla, vnitřnosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kutle s kobzolama potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g drštek
   • 1 mrkev
   • 1 petržel
   • 20 g másla
   • 50 g hladké mouky
   • 2 dcl mléka
   • 5 bobkových listů
   • 6 kuliček nové koření
   • sůl
   • 1 lžíce octa
Recept kutle s kobzolama připravíme takto:
Dobře omyté dršťky uvaříme do poloměkka. Pak přidáme mrkev, petržel, bobkový list a nové koření a dál vaříme. Až jsou dršťky měkké, vytáhneme je z hrnce, nakrájíme na menší kousky a vhodíme zpět do polévky, ve které jsme je vařili. Připravíme jíšku: rozpustíme máslo, přidáme hladkou mouku, zpěníme, přilijeme vodi a rozšleháme. Jíšku přidáme do polévky a povaříme 20 minut. Pak přidáme mléko s trochou hladké mouky, kterou jsme v mléce rozšlehali a opět povařím. Omáčka musí být hustá. Podle potřeby dochutíme trochou octa. Drštkovou omáčku (kutle) podáváme s vařenými brambory.





kutle s kobzolama, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!