Kuřecí vývar s kapustouKategorie: polévky, drůbeží masoHodnocení receptu:   Na recept kuřecí vývar s kapustou potřebujeme tyto suroviny: • 400 g kuřecího skeletu • 150 g růžičkové kapusty • 150 g mražené cukrové kukuřice • 2 ks mrkev • petrželka • sůl • olej • celý pepř Recept kuřecí vývar s kapustou připravíme takto: Skelet nebo čtvrtku kuřete vložíme do studené osolené vody s pěti kuličkami pepře a přivedeme k varu. Dále mírně vaříme jednu až dvě hodiny. Před koncem varu přidáme na kolečka nakrájenou očištěnou orestovanou mrkev a růžičkovou kapustu a dovaříme. Vývar scedíme, obereme maso a nakrájíme přes vlákno. Do předehřátého šálku vložíme jednu růžičkovou kapustu kousek mrkve, kukuřici, kuřecí maso a přelijeme vroucím vývarem a nakonec sypeme petrželkou.
kuřecí vývar s kapustou, recept, polévky |
|