KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. srpna, sobota, svátek má: Ludvík


Krušovická řezanka

Kategorie: minutky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept krušovická řezanka potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g vepřové kýty
   • 3 lžíce ostřejšího kečupu
   • 100 g žampionů
   • 1 malá sklenice zeleninového leča
   • sůl
   • pepř
   • sójová omáčka
   • olej
Recept krušovická řezanka připravíme takto:
Maso nakrájíme na nudličky, orestujeme na oleji. Přidáme pokrájené žampiony, lečo a 5 minut dusíme pod pokličkou. Pak přidáme sůl, pepř a sójovou omáčku. Párkrát protřeseme a podáváme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Krušovická řezanka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Krakonošova řezanka  


krušovická řezanka, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!