KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. září, sobota, svátek má: Berta


Krupicová polévka

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept krupicová polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 60 g krupice
   • 40 g tuku
   • 100 g kořenové zeleniny (mrkev
   • petržel
   • celer)
   • 1250 ml vývaru z kostí
   • sůl
   • zelená petrželová nať
Recept krupicová polévka připravíme takto:
Krupici osmahneme na rozehřátém tuku dorůžova. Pak přidáme očištěnou a nakrájenou zeleninu, zalijeme vývarem, osolíme a uvaříme doměkka. Dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Krupicová polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Krupicová polévka s celerem a mrkví   Krupicová polévka s vejci  


krupicová polévka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!