KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 30. března, čtvrtek, svátek má: Arnošt


Krkovička na hořčici

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept krkovička na hořčici potřebujeme tyto suroviny:

   • krkovička bez kosti
   • 1 cibule
   • 6 lžic kysané smetany
   • olej
   • 2 lžíce francouzské hořčice
   • voda
   • sůl
   • pepř
Recept krkovička na hořčici připravíme takto:
Krkovičku nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem, potřeme hořčicí a necháme alespoň 30 minut (lépe celý den) uležet. Pak na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, na ní zprudka opečeme plátky masa z obou stran, podlijeme vodou, přiklopíme a dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme horkou vodou. Potom maso vyndáme, do výpeku přidáme půlku smetany a zbytek hořčice, krátce povaříme a přidáme zbytek smetany. Hotovou omáčkou přelijeme plátky masa. Krkovičku na hořčici podáváme s vařenými bramborami.





krkovička na hořčici, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!