![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 5 plátků krkovičky • 5 cibulí • 5 stroužků česneku • 150 g sádla • sůl • pepř • cukr • masový vývar Recept krkovička na cibuli připravíme takto:
Plátky krkovičky osolíme, opepříme, přidáme špetku cukru, potřeme česnekem a pokapeme olejem, naskládáme do uzavíratelné dózy a necháme odležet minimálně přes noc (lépe dva dny) v ledničce. Pak na rozpáleném sádle orestujeme maso, pak jej vyjmeme a ve výpeku osmahneme nakrájenou cibuli dohněda. Přidáme asi půl litru vývaru, vložíme zpět orestované maso, podle potřeby osolíme a dusíme. Až je maso měkké, šťávu vydusíme, aby vznikla hustší omáčka. V naší kuchařce bylo kromě receptu Krkovička na cibuli nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Filé na cibuli a slanině Hovězí maso na cibuli Kapr na cibuli Kohout na cibuli Kotlety na cibuli Králík na cibuli Krkovička na hořčici Krkovička s jablky a cibulí Krkovička v listovém těstě Kuře na cibuli v římském hrnci Okoun na cibuli Pečená krkovička Pečená krkovička s rozmarýnem Pečený losos na cibuli Pečený zajíc na cibuli Pivařská krkovička Prokládaná krkovička Uzená krkovička v bramboráku Vepřová krkovička se sýrovou kůrkou Vepřový bůček na cibuli Vepřový jazyk na cibuli Zajíc pečený na cibuli krkovička na cibuli, recept, hlavní jídla |
|