KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. března, pátek, svátek má: Gabriel


Krkonošský brdlajs

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept krkonošský brdlajs potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg vařených brambor
   • 400 g hrubé mouky
   • 250 g uzeného masa
   • 3 vejce
   • sůl
   • sádlo
Recept krkonošský brdlajs připravíme takto:
Z brambor, mouky, vajec, tuku a soli vypracujeme vláčné, nelepivé těsto. Z něj vyválíme placku a vykrájíme kolečka o průměru asi 6 centimetrů. Do středu koleček položíme nadrobno nakrájené maso, kolečka zabalíme jako buchty, pomažeme je rozpuštěným sádlem, naklademe do vymaštěného pekáče, necháme je ještě chvíli odpočinout a pak upečeme v troubě dozlatova.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Krkonošský brdlajs nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Boršč krkonošský   Krkonošský bramborový závin   Krkonošský hubník   Krkonošský kuba  


krkonošský brdlajs, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!