![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 3 velké brambory • 1 cibule • 5 stroužků česneku • 1 vejce • 1 litr vody • 2 bujóny • 1 lžička másla • 1 lžička majoránky • půl lžičky kmínu Recept krkonošská cikánka připravíme takto:
Do vody přidáme kmín, cibuli, masox a brambory rozkrájené na malé kostičky a vaříme asi 20 minut vařit. Pak přidáme prolisovaný česnek a brambory lehce rozšťoucháme a vaříme ještě asi 5 minut. Nakonec vyklepneme jedno celé vajíčko, přidáme máslo a majoránku. V naší kuchařce bylo kromě receptu Krkonošská cikánka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Krkonošská cibulačka Krkonošská cibulačka s hovězím masem Podkrkonošská polévka z jehněčího kořínku se smaženou žemlí Zimní podkrkonošská polévka krkonošská cikánka, recept, polévky |
|