KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 21. července, pátek, svátek má: Vítězslav


Křemenáče na francouzský způsob

Kategorie: hlavní jídla, houby, pokrmy z hub

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept křemenáče na francouzský způsob potřebujeme tyto suroviny:

   • 0,5 kg křemenáčů
   • 3 rajčata
   • 4 cibule
   • 1 stroužek česneku
   • 3 lžíce rostlinného oleje
   • 20 g másla
   • 125 g šunky
   • čerstvě mletý černý pepř
   • pár listů salátu
Recept křemenáče na francouzský způsob připravíme takto:
Očištěné houby nakrájíme na tenké plátky. Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme, zbavíme semen a nasekáme na malé kostičky. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek oloupeme a prolisujeme. Na pánvi zpěníme máslo s olejem, na něm 3 minuty podusíme houby, přidáme cibuli a česnek a podusíme dalších deset minut. Šunku nakrájíme nadrobno a osmahneme. Pak přidáme rajčata, dobře prohřejeme a dochutíme solí a pepřem. Nakonec přidáme houby a dobře promícháme. Při podávání dáme na talíř omyté listy salátu a na ně dáme houbovou směs.





křemenáče na francouzský způsob, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!