KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. února, čtvrtek, svátek má: Svatopluk


Krakonošův dlabanec

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept krakonošův dlabanec potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g plecka
   • 200 g točeného salámu
   • 1 cibule
   • 200 g žampionů nebo čerstvých hub
   • 2-3 lžíce kečupu
   • olej
   • 200 g tvrdého sýra
   • sůl
   • pepř
Recept krakonošův dlabanec připravíme takto:
Maso nakrájíme na malé kostičky, salám i žampiony na plátky, cibule na kostičky. Vše dáme dusit na oleji. Na závěr přidáme kečup a ještě chvilku povařime. Podáváme s bramborákem, kdy směs dáme na polovinu bramboráku, ten přehneme a posypeme strouhaným sýrem.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Krakonošův dlabanec nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Krakonošův guláš  


krakonošův dlabanec, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!