KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 14. prosince, čtvrtek, svátek má: Lýdie


Krakonošova řezanka

Kategorie: minutky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept krakonošova řezanka potřebujeme tyto suroviny:

   • libové vepřové maso
   • sůl
   • pepř
   • trochu mleté sladké papriky
   • 1 lžíce Solamylu
   • olej
   • 1/2 masoxu
   • worcester
Recept krakonošova řezanka připravíme takto:
Libové vepřové maso pokrájíme na nudličky, osolíme opepříme, přidáme trochu sladké papriky a Solamyl. Řádně promícháme a necháme asi 2 hodiny odležet. Rozpálíme olej a vhodíme do něho odleželou směs a mícháme vařečkou asi 8 minut. Potom podlijeme sběračkou vody, přidáme kousek masoxu. Chvíli za stálého míchání povaříme. Vypneme oheň a přidáme pár kapek worcesteru. Jako přílohu doporučujeme bramboráčky.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Krakonošova řezanka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Krušovická řezanka  


krakonošova řezanka, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!