KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 22. ledna, neděle, svátek má: Slavomír


Kotlety po bzenecku

Kategorie: minutky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kotlety po bzenecku potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g vepřové pečeně
   • 100 g sádla
   • 150 g celeru
   • 200 g karotky
   • 250 g rajčat
   • 1 dl bílého vína
   • pů1 citrónu
   • sůl
Recept kotlety po bzenecku připravíme takto:
Z kotlet odsekneme postranní kosti, maso mírně naklepeme, osolíme a opečeme na části sádla po obou stranách dozlatova. Celer a karotku očistíme, nakrájíme na nudličky a opečeme na zbylém sádle. Přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata, sůl, víno, citrónovou šťávu a vše podusíme. Potom přilijeme tuk zbylý po pečení masa a vše povaříme. Při podávání přeléváme touto směsí opečené kotlety.





kotlety po bzenecku, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!