![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 19. ledna, úterý, svátek má: Doubravka ![]() • 750 g vepřové pečeně • 100 g sádla • 150 g celeru • 200 g karotky • 250 g rajčat • 1 dl bílého vína • pů1 citrónu • sůl Recept kotlety po bzenecku připravíme takto:
Z kotlet odsekneme postranní kosti, maso mírně naklepeme, osolíme a opečeme na části sádla po obou stranách dozlatova. Celer a karotku očistíme, nakrájíme na nudličky a opečeme na zbylém sádle. Přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata, sůl, víno, citrónovou šťávu a vše podusíme. Potom přilijeme tuk zbylý po pečení masa a vše povaříme. Při podávání přeléváme touto směsí opečené kotlety. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kotlety po bzenecku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Jehěčí kotlety s bylinkovou kůrkou Kotlety na česneku Kotlety na grilu Kotlety na pivě Kovářské kotlety Malostranské kotlety Mexické kotlety Moravské kotlety Myslivecké kotlety Ohnivé kotlety Rychlé segedínské kotlety Skopové kotlety na divoko Španělské jehněčí kotlety Ukrajinské kotlety Vepřové kotlety po cikánsku Vepřové kotlety s jablkem a sýrem kotlety po bzenecku, recept, minutky |
|