![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 16. ledna, sobota, svátek má: Ctirad ![]() • 1 kg brambor • 2 hrnky hrubé krupice • 2 cibule • 6 stroužků česneku • 200 g škvarků • sůl • mletý pepř • majoránka • sádlo Recept kostrbáč připravíme takto:
Brambory uvaříme, oloupeme a rozmačkáme. Na tuku osmahlé škvarky dáme do pekáče, přidáme rozmačkané brambory, krupici, nadrobno nakrájenou cibuli, rozmačkaný česnek, mletý pepř, majoránku a sůl a promícháme. Dáme do vyhřáté trouby a upečeme. Během pečení neustále mícháme, až se vytvoří dozlatova opečený kostrbáč. Kostrbáč podáváme s bramborovou nebo chlebovou polévkou. kostrbáč, recept, přílohy
|
|