KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 30. března, čtvrtek, svátek má: Arnošt


Košiarske svíčkové řezy

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept košiarske svíčkové řezy potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g hovězí svíčkové
   • 2 plátky slaniny
   • 4 cl koňaku
   • 2 dcl šlehačky
   • zelené fazolové lusky
   • olej
   • máslo
   • bylinkové máslo
   • sůl
   • pepř
   • bylinková sůl
   • hořčice
   • worchester
   • citron
   • borůvkový kompot
Recept košiarske svíčkové řezy připravíme takto:
Spařené fazolové lusky zabalíme do plátku oravské slaniny. Maso pokapeme worchestru, potřeme hořčicí, osolíme bylinkovou solí, přidáme bylinkové máslo a prudce opečeme na jedné straně. Po otočení masa přidáme fazolky ve slanině a také je opečeme. Když je steak hotový, přilijeme koňak a flambujeme. Když se alkohol odpaří, vybereme vše na talíř. Do výpeku přidáme máslo, šlehačku a borůvkový kompot a zpěníme. Ještě teplé maso pokapeme citrónem a vložíme zpět do pánve. Při podávání maso dozdobíme šlehačkou, borůvkami a citronem. Košiarske svíčkové řezy podáváme s různě upravenými bramborami.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Košiarske svíčkové řezy nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Krůtí řezy po italsku   Svíčkové plátky   Svíčkové řezy na pomerančích  


košiarske svíčkové řezy, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!