KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. července, pondělí, svátek má: Kristýna


Klášterní polévka

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept klášterní polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 40 g zralých fazolí
   • 10 ml oleje
   • 20 g cibule
   • 100 g mrkve
   • 10 g kořenu celeru
   • 30 g rajčat
   • 15 g paprik
   • 3 g máty
   • 3 g petržele
   • 3 ml octa
Recept klášterní polévka připravíme takto:
Očištěné a omyté fazole zalijeme studenou vodou. Přidáme jednu polévkovou lžíci soli, zamícháme a ohříváme až do varu a vaříme 5 minut. Zahřívání přerušíme a fazole 6x umyjeme ve studené vodě. Znovu zalijeme studenou vodou, přidáme olej, cibuli nakrájenou na drobno, mrkev a celer nakrájené na kousky a vaříme na mírném ohni. Ihned jak se fazole svaří, přidáme papriky nakrájené na kousky. Po 15 minutách přidáme rajčata nakrájená na kousky a drobně posekanou mátu. Dochutíme solí, vaříme ještě 15 minut a potom přidáme nadrobno nakrájenou petržel.





klášterní polévka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!