KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 13. prosince, středa, svátek má: Lucie


Kjabab

Kategorie: speciality

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kjabab potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g mletého masa (jehněčí nebo hovězí)
   • 2 cibule
   • lžíce jemně nasekané petrželky
   • sůl
   • pepř
   • 7 lžic studené vody
Recept kjabab připravíme takto:
Jemně umleté maso smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, nasekanou petrželkou, solí, pepřem a v míse stále mícháme. Mezitím po lžících přidáváme studenou vodu a stále mícháme. Masovou směs vložíme na několik hodin (nejlépe přes noc) do chladničky, před přípravou utvoříme válečky velikosti 10 cm, které hned napichujeme na šampur (můžeme ho nahradit pevným, ostrým klackem) a opékáme na žhavém uhlí. V případě, že se vám kjabab bude rozpadávat, znovu vytvarujte ve vodě namočenou rukou.





kjabab, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!