KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. února, čtvrtek, svátek má: Svatopluk


Kapří čorba

Kategorie: polévky, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kapří čorba potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g kapra
   • 50 g cibule
   • 10 kořenové zeleniny
   • 50 g másla
   • lžíce hladké mouky
   • lžíce rajského protlaku
   • 2 dcl smetany
   • citrónová šťáva
   • sůl
   • 1,5 dcl vody
Recept kapří čorba připravíme takto:
Nastrouhanou zeleninu osmahneme na másle, přidáme protlak, sůl, horkou vodu a vše 20 minut vaříme. Polévku procedíme, vložíme do ní nakrájené kapří maso bez kůže a kostí, zalijeme smetanou s rozkvedlanou moukou a vaříme dalších 15 minut. Podle chuti přidáme citrónovou šťávu a můžeme podávat.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Kapří čorba nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Čorba   Hrachová polévka s kapřím mlíčím   Jihočeská kapří zadělávaná polévka   Srbská čorba  


kapří čorba, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!