KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 22. srpna, úterý, svátek má: Bohuslav


Kapr v houbové remuládě

Kategorie: speciality, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kapr v houbové remuládě potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg kapra
   • 160 g kvalitní majonézy
   • 150 g hub nakládaných v octu a koření
   • větší cibuli
   • sůl
   • olej na opečení
   • citrónovou šťávu
   • cibulovou nať nebo pažitku
   • hlávkový salát
   • toustový chléb
Recept kapr v houbové remuládě připravíme takto:
Houby nakrájíme nadrobno a spolu s nálevem je zašleháme do majonézy a podle potřeby ještě přikyselíme. Najemno nakrájenou cibuli spaříme vroucí vodou, pak zchladíme a přidáme do remulády. Kapra naporcujeme, osolíme a necháme hodinku proležet. Potom maso osušíme papírovou utěrkou a zprudka opečeme na oleji. Ještě teplé maso pokapeme citrónovou šťávou a necháme vychladnout. Pak ho vložíme do připravené remulády a necháme do druhého dne dobře zakryté uležet v lednici. Podáváme na listech salátu s opečeným toastovým chlebem.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Kapr v houbové remuládě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Ďábelský kapr   Kapr na modro po staročesku   Kapr s rumem   Trnavský kapr  


kapr v houbové remuládě, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!